Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Найвродливіша дівчина України 2019 року мріє про політичну кар’єру

24-річна харків’янка Маргарита Паша розповіла “ВЗ” про закулісся конкурсу краси та про те, на що витратить свій приз — 400 тисяч гривень

Титул «Міс Україна-2019» дістався 24-річній харків’янці Маргариті Паші, яка у грудні цього року поїде до Лондона боротися за корону «Міс світу». Нова міс — майстер спорту з художньої гімнастики, студентка Київського інституту міжнародних відносин (опановує міжнародне право). У 2015 році красуня здобула на «Міс Україна» титул Miss Ukraine International (це теж висока нагорода). Професійна модель спробувала свої сили вдруге і цього разу отримала корону.

Крім подіумів та звабливих фотосесій, Маргарита має хобі — вишиває ікони бісером. А ще дівчина мріє про політичну кар’єру. Уточнюю деталі. «У майбутньому хочу стати політиком, — каже Маргарита Паша. — Спочатку стану послом, але ще не знаю, якої країни. Добре орієнтуюся в українській політиці. Якщо якась політична партія запропонує мені увійти у її лави — розгляну пропозицію».

Принагідно поцікавилася у Маргарити її думкою про роботу нового парламенту. Але вона трохи зніяковіла. Мовляв, посилено готувалася до конкурсу краси і трохи відстала від політичного життя, тривалий час просто не стежить за подіями в державі…

Як змінилося ваше життя після перемоги у конкурсі? Від бажаючих подружитися, очевидно, немає відбою?

— Насамперед на мене звалилася відповідальність — представляти Україну на конкурсі «Міс світу». Хочу достойно презентувати нашу країну на світовій арені. Вірю, що там отримаю перемогу, бо мрію про це. Мрії збуваються, якщо докладати максимум зусиль. Я ж стала найкрасивішою дівчиною України.

Мій графік став у рази завантаженішим: від презентацій (нещодавно Маргарита відвідала премію, де нагороджують пластичних хірургів та косметологічні клініки України. — Авт.) до підготовок до нового конкурсу краси. Не встигаю навіть спати. Сплю лише дві години!

Після перемоги у мене побільшало друзів. Олігархи не пропонують дружити, чи зустрічатися. Але мені це не дуже потрібно, бо упродовж року маю суворий контракт — не виходити заміж, не можна народжувати. З моїм графіком не можна будувати стосунки. Зараз у мене немає коханого.

Після конкурсу краси у мене з'явився власний фан-клуб, який збирається їхати зі мною до Лондона, аби підтримати на Всесвітньому конкурсі. Це користувачі соцмереж, які вболівали за мене і щодня пишуть мені. Вони уже відкривають візи до Великої Британії і бронюють місця на літак, житло. Друзі з Лондона теж готові підтримати.

— Чи відчули на собі напружену атмосферу в дівочому колективі під час підготовки до конкурсу?

— Коли 24 дівчини борються за одну корону — конкуренція є. Було багато достойних. Але дівчата дружили між собою. Щодо мене в деяких учасниць були певні побоювання. Оскільки я вже брала участь в цьому конкурсі і маю трохи кращу підготовку, ніж новачки. Проте неможливо подобатися усім.

Коли на сцені оголосили моє ім'я як переможниці конкурсу — деякі дівчата щиро мене привітали. Цей момент на камеру зловили фотографи. Ці фото — мої улюблені. За кулісами та на афтепаті не бачила сліз конкуренток.

— На що витратите приз — 400 тисяч гривень?

— Ще не забрала з оргкомітету конкурсу краси свої призи, не було часу. Частину грошей витрачу на власний благодійний проект, частину — на підготовку до «Міс світу». Зокрема, благодійний проект стосується підтримки дітей одного спортивного інтернату.

Схожі новини