Передплата 2024 «Добрий господар»

«Головний, кого я підозрюю – Коломойський», - Гонтарева

  • 18.09.2019, 11:57
  • 934

Ексглава Нацбанку Валерія Гонтарева в аварії, підпалі машини її невістки і підпалі її заміського будинку під Києвом підозрює олігарха Ігоря Коломойського.

Про це вона розповіла в інтерв'ю «Лівому берегу».

«У мене навіть немає сумнівів! Вся ця бригада, вони не просто труять мене, але роблять це нахабно і ще кепкують. Той же Коломойський ходив на YES і розповідав, що я, мовляв, „обіцяв відправити за неї літак, а не машину“. Ці люди вже втратили людську гідність, вони гірше криміналу — кримінал, як мінімум, дітей своїх ворогів не чіпає, а вони підпалюють моєї невістки автомобіль. Вони сміються в обличчя всій світовій спільноті. Історія з будинком — апофеоз», — зауважила Гонтарева.

Вона також повідомила, що під час інциденту на ділянці з будинком перебував один охоронець.

«Мій син поїхав на навчання. До цього він ночував у цьому будинку і вони могли його просто спалити … Перед від'їздом сина, ми попросили адвоката під'їхати до будинку, оглянути і ще залишили охороні ключі. Щоб, в разі обшуку, не виламували двері, а просто спокійно відкрили будинок», — заявила Гонтарева.

За словами Гонтаревої, її будинок ніколи не був застрахований, хоча після історії з машиною варто було про це задуматися.

Вона також додала, що її виписали з лікарні в Англії, забирав її чоловік. На її думку ДТП в Лондоні сталася не випадково.

«Я перебувала на пішохідному переході, коли мене збила машина — вона переїхала мені праву ногу. Від болю, я знепритомніла. У мене повністю вивернулися обидва коліна… Коли я прокинулася, на місці вже була поліція. Потім приїхала „швидка“ і відвезла мене в госпіталь Сент Мері на Паддінгтоні, де я провела два тижні. Це звичайна служба, державна. Це не страховка, всіх відвозять і за „швидкою допомогою“ лікують», — сказала Гонтарева і підкреслила, що водій не втік з місця події і вдалося отримати його ім'я і дані щодо машини.

Ексглава НБУ пояснила, чому ця ДТП могла бути невипадковою.

«Від сили удару і болю відключилася просто. Коли отямилась, свідки говорили, що він (водій — ред.) мене бачив. Я — ні, тому що він виїжджав з-за повороту. Від повороту до середини пішохідного переходу, де він мене збив, близько 20 метрів. Тобто не міг не бачити. Спочатку для поліції це була звичайна ДТП, але, зрозуміло, ми попросили поліцію подивитися всі камери, перевірити бекграунд водія. Поки у нас цієї інформації немає, чекаємо від них рапорт», — підкреслила вона.

На питання про те, чи може бути ця ДТП невипадковою, Гонтарева відповіла: «Чекаємо звіт поліції, не знаю».

Де зараз перебуває вона, її чоловік і інші члени сім'ї, Гонтарева казати не стала, оскільки вважає, що їм загрожує смертельна небезпека.

Нагадаємо, днями у Гонтаревої трапилася нова біда — спалили її заміський будинок під Києвом.

Схожі новини