Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

ПриватБанк дізнався, що купували українці цього літа

  • 17.09.2019, 11:14
  • 664

За даними ПриватБанку, який забезпечує роботу сервісу пільгової розстрочки «Оплата частинами», за період червень-серпень поточного року українці оплатили частинами товари та послуги на суму понад 2 млрд грн.

Очікувано, жителі Західної України охоче витрачають кошти на побутову техніку/компьютери/мобільні телефони, товари для краси та чистоти та на товари для дому/меблі/будівельні матеріали. Так, наприклад на побутову техніку і комп’ютери витрати склали:

— у Львові та області — понад 21 млн грн,

— у Івано-Франківській області — понад 13 млн грн,

— у Закарпатській області — понад 6 млн грн,

— у Тернопільській області — понад 4 млн грн.

Торговельні мережі, які завдяки партнерським відносинам з ПриватБанком за сервісом, отримали найбільше задоволених покупців, це — «АЛЛО», «Фокстрот», «Comfy», «Rozetka».

Середній чек — понад 5 800 грн.

Щоб скористатись сервісом «Оплата частинами», достатньо мати з собою лише банківську картку ПриватБанку.

«Оплата частинами» — сервіс ПриватБанку, який дозволяє покупцю придбати обраний товар, виплачуючи вартість рівними частинами. Кредит оформлюється за лічені хвилини — безпосередньо на місці. Договором з усіма необхідними реквізитами є чек покупки. Жодних документів: довідки про доходи, ІПН, паспорта і т.д. надавати не потрібно. Сума, на яку можна придбати товар у розстрочку, дорівнює розміру ліміту за сервісом «Оплата частинами» (встановлюється кожному індивідуально). Дізнатися суму ліміту можна на сайті chast.privatbank.ua або у мобільному додатку «Оплата частинами». В додатку також можна слідкувати за договорами.

Ще більше новин від ПриватБанку — на сайті та у соціальній мережі.

Схожі новини