Передплата 2024 «Добрий господар»

Мамою стала у… дванадцять. Бабусею – у 27!

Новина про те, що у Рівному народила 12-річна дівчинка, миттю облетіла всю Україну. Інші подробиці шокували ще більше: дитину доправили у лікарню серед ночі… зі сміттєзвалища! Маленькою породіллею та її крихіткою опікуються медики. Тим часом правоохоронці з’ясовують, хто батько немовляти

Як стало відомо, дівчинка — ромської національності. Вона приїхала на Рівненщину разом з матір’ю із Закарпаття, Нового Села Виноградівського району. Стали жити з іншими родичами біля Рівненського полігону побутових відходів. Саме сюди працівникам сміттєзвалища й довелося викликати швидку.

— Дівчинку привезли до нас о другій годині ночі, — розповіла головний лікар Рівненського обласного перинатального центру, де приймали пологи, Вікторія Єнікеєва. — О 7.10 вона народила хлопчика. Дитя з’явилося на світ доношене з вагою 3 кілограми 160 грамів та зростом 47 сантиметрів. Та малюк має ваду розвитку, на нього чекає операція.

Ускладнювало ситуацію те, що вагітна не розмовляє ні українською, ні російською мовами. Дівчинка не дуже розуміла, що відбувалося з нею. Тож черговим лікарям довелося добряче попітніти, поки приймали на світ немовля.

До речі, породілля народжувала самостійно, хоч їй лише у травні виповнилося 12 років — вона сама ще дитя! Зважаючи на це, правоохоронці розпочали розслідування за фактом статевих зносин з особою, яка не досягла 16-літнього віку. Її матір бабусею стала у 27. Спілкуватися з журналістами родичі не хочуть.

Схожі новини