Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Єлизавета ІІ заборонила згадувати в її присутності про принца Гаррі і Меган Маркл

  • 16.09.2019, 14:57
  • 859

Королева Єлизавета II вкрай розчарована поведінкою герцогів Сасекських Меган Маркл і принца Гаррі. Її Величність настільки засмучена, що заборонила згадувати про свого онука і його дружину в її присутності

Про це повідомляє видання The Sun, передає Прямий

Так, стало відомо, що один з гостей був запрошений на верхову прогулянку разом з Єлизаветою в Балморалі. «Йому дали пораду: говорити про що завгодно, але тільки одну з тем не зачіпати. Брекзіт? Ні, Сасекських», — пише видання з посиланням на королівського експерта, журналіста Квентіна Леттса.

Як стверджують інсайдери, королева незадоволена численними піар-провалами пари. Крім того, Єлизавету дуже зачепила зневага Меган, яка вирушила в Нью-Йорк без сина і чоловіка, щоб підтримати свою подругу-тенісистку Серену Вільямс, відкинувши раніше пропозицію королеви відвідати Балморал. При цьому Меган і Гаррі вказали тоді як привід вік свого сина Арчі, який «ще занадто малий» для подорожі до Шотландії. Хоча раніше це не завадило подружжю взяти його з собою в Ніццу і на Ібіцу. Ці поїздки викликали обурення в британському суспільстві: герцога і герцогиню звинуватили в лицемірстві через те, що вони користувалися приватними літаками.

Схожі новини