Передплата 2024 ВЗ

Подружжя відомих голлівудських акторів повечеряли з родиною Зеленських у Києві

  • 15.09.2019, 19:58
  • 1 748

Голлівудська акторка з укрїнським корінням Міла Куніс, яка позаминулого року відвідувала свої рідні Чернівці, наразі вперше пприбула до Києва.

Зірка стала гостею третього дня 16-ї Щорічної зустрічі Ялтинської Європейської Стратегії (YES). У супроводі свого чоловіка, актора Ештона Кутчера вона завітала до Мистецького арсеналу на запрошення Віктора Пінчука, повідомляє ТСН.

Після виступу на заході з акторкою та її чоловіка зустрівся президент України Володимир Зеленський з дружиною.

Пари провели вечір в одному із ресторанів столиці, про що у своєму Instagram повідомив гарант конституції, опублікувавши світлини з зустрічі.

Цікаво, що окрім зіркового подружжя Зеленський зустрівся і з голівудською акторкою Робін Райт, відомою за роллю Клер Андервуд в серіалі «Картковий будиночок».

«Протягом двох днів мав кілька неймовірно цікавих і важливих зустрічей із зірками світового кіно. Вчора говорили зі сценаристом і продюсером уже культового серіалу „Чорнобиль“ Крейгом Мезіном, ввечері, під час форуму YES мав приємність поспілкуватися з неперевершеною Робін Райт. Сьогодні зустрівся з уродженкою України Мілою Куніс та актором і продюсером Ештоном Кутчером. З усіма мали плідну бесіду про кіно, зокрема про розвиток української кіноіндустрії, а також про шляхи залучення інвестицій у неї», — зауважив президент.

Схожі новини