Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Сенцов показав єдине фото, зроблене у російській в'язниці

  • 15.09.2019, 13:34
  • 892

Український режисер Олег Сенцов показав єдине фото, зроблене у в'язниці, яке він переслав рідним напередодні нового 2016 року.

Світлину він опублікував на своїй сторінці у Facebook.

«Постскриптум про банку. Ув'язненим не дозволяються, ні телефони, ні інтернет. Хоча є такі в'язниці, де подібні заборонені предмети присутні. Але я в подібних місцях бував вкрай рідко, лише проїздом по етапу. В основному я сидів в максимально ізольованих, сумних закладах, де про подібні речі ніхто не думав. Вибравши можливість зв'язку, я коротко зв'язувався з рідними, щоб дати знати, що я живий і куди мене везуть. Ця фотографія єдина, зроблена у в'язниці. Пощастило її зробити і переслати своїм. На ній переддень нового 2016 року», — написав Сенцов і оприлюднив свою світлину з банкою, на якій наклеєно дві смужки паперу — синя та жовта, що символізують прапор України.

Раніше, на форумі YES в Києві український режисер Олег Сенцов показав банку з жовтою і синьою смугами, яка була при ньому в російських в’язницях, і закликав Президента України Володимира Зеленського наповнити її бірками інших звільнених.

Схожі новини