Передплата 2024 «Добре здоров’я»

"Настя, я тебе люблю": в мережі з'явилося листування відомого актора з тяжко хворою Заворотнюк

  • 15.09.2019, 11:15
  • 2 015

Російський актор Станіслав Садальський опублікував свою особисту переписку з Анастасією Заворотнюк, яка, за даними ЗМІ, хвора на рак мозку – гліобластому.

Про це повідомляє OBOZREVATEL.

«Дорогий Стас! Я щиро вдячна тобі за таку неймовірну, сердечну підтримку! Таких небайдужих людей, як ти, на жаль, небагато. Ще раз величезне спасибі! Щиро і від душі твоя Заворотнюк», — написала актриса.

«Настя, я тебе люблю», — відповів їй Садальський. Наступне повідомлення, відправлене ним, так і не було прочитано: «Тобі допомога потрібна? Є першокласні лікарі».

У своєму коментарі «Комсомольській правді«актор підкреслив, що не може зважитися і зателефонувати Заворотнюк. І додав, що все ще не вірить в її хвороба.

«Слова Андрія Разіна (той повідомив, що Заворотнюк в комі.- Ред.) я б не брав за істину. Один раз він уже обос**вся, коли заявив, що Алібасов отруївся „Кротом“! Після цього віри йому немає. А Настусі я написав сьогодні — „Тобі потрібна допомога? Є першокласні лікарі“. Повідомлення доставлено, але не прочитано», — пояснив Садальський.

Схожі новини