Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

На Закарпатті 8 школярів отруїлися невідомою речовиною, троє з них у тяжкому стані

  • 13.09.2019, 19:57
  • 501

Усі постраждалі - учні загальноосвітньої школи №10 міста Мукачево

Сьогодні до Закарпатської дитячої обласної лікарні поступило восьмеро дітей шкільного віку з ознаками отруєння невідомою речовиною, троє з них — у тяжкому стані.

Про це УНІАН повідомили в Закарпатському обласному центрі здоров'я з посиланням на головного лікаря Закарпатської обласної дитячої лікарні Романа Шніцера.

За інформацією центру, спочатку одразу після обіду до лікарні поступило семеро дітей, троє у тяжкому стані, із втратою свідомості та судомами. Ще четверо дітей були госпіталізовані з отруєнням середньої тяжкості, вони скаржилися на сильний головний біль та нудоту. Близько 16.30 батьки привезли ще одну дитину до лікарні також із ознаками отруєння.

Усі діти, які поступили одразу після обіду, учні 6-го класу загальноосвітньої школи № 10 міста Мукачево. Восьма дитина, яку батьки привезли надвечір, це дівчинка з 5-го класу.

«Наразі троє дітей знаходяться у реанімації, усі у свідомості, стан їхній стабільний. Всі діти отримують повний обсяг необхідної медичної допомоги», — процитували слова Шніцера в обласному центрі здоров’я.

Схожі новини