Передплата 2024 «Добре здоров’я»

В "Укроборонпромі" та його підприємствах-експортерах ДБР проводить обшуки

  • 12.09.2019, 14:31
  • 524

Державне бюро розслідувань проводить обшуки на концерні "Укроборонпром" та на підприємствах-експортерах, що входять до його складу

Про це повідомив директор ДБР Роман Труба у Telegram, передає УНН.

«ДБР проводить обшуки на концерні „Укроборонпром“ та на підприємствах-експортерах, що входять до його складу. Усі слідчі дії, які там відбуваються, санкціоновані. Відбуваються вони в рамках досудового розслідування кримінального провадження за фактом зловживання службовим становищем посадових осіб Правління Національного банку України у 2016 році», — написав Труба.

За його словами, слідчі спокійно та безперешкодно роблять свою роботу: вилучають документи та інші речі, які матимуть доказове значення. Жодного тиску з боку ДБР, жодних перешкод з боку «Укроборонпрому», як зазначив Труба, наразі немає.

Нагадаємо, раніше ексзаступник глави Адміністрації президента Януковича Андрій Портнов заявив у Twitter про масові обшуки «у кримінальних справах Порошенка».

«У справі про мародерство і розкраданнях в армії обшуки йдуть будинку у Гонтаревої, в Укроборонпромі і структурах, які брали участь у відмиванні командою Порошенка вкрадених у армії коштів. В аеропорту Жуляни тривають обшуки у справі про використання Порошенком підроблених паспортів при польоті на Мальдівський архіпелаг», — заявив тоді Портнов.

Схожі новини