Передплата 2024 ВЗ

У головному офісі ПриватБанку проводять обшуки

  • 11.09.2019, 15:40
  • 507

У ПриватБанку повідомили, що до їхнього головного офісу у Дніпрі прийшли невідомі люди зі зброєю.

У прес-службі Національної поліції Дніпра підтвердили, що там проводять обшуки представники поліції, передає Громадське.

Цю інформацію повідомили у пресслужбі банку.

«Підтверджую візит невідомих осіб із зброєю. Обшуку ніякого не було», — повідомила прес-секретарка ПриватБанку Інна Музичук.

Видання «НВ Бізнес» повідомляє, що до головного офісу банку прийшли з обшуками працівники поліції Дніпра. Також цю інформацію поширив інвестиційний банкір Сергій Фурса, який пов'язав обшуки у державному банку із зустріччю президента України Володимира Зеленського з колишнім власником ПриватБанку Ігорем Коломойським.

У пресслужбі Національної поліції Дніпра повідомили, що в головному офісі банку проводяться обшуки.

«Наразі у головному офісі ПриватБанку проводяться обшуки. Працівники банку співпрацюють зі слідством», — повідомили у прес-службі поліції.

Обшуки проводять за статтею 264 Кримінального кодексу (Недбале зберігання вогнепальної зброї або бойових припасів).

Нагадаємо, Зеленському закидають зв’язки з Коломойським, зокрема Петро Порошенко після першого туру виборів президента заявив, що доля звела його з «маріонеткою Коломойського».

Олігарх і чинний президент відкидають неформальний вплив Коломойського, хоча останній і говорив, що на виборах він та глава МВС Арсен Аваков були у «фан-клубі Зеленського». Також олігарх говорив, що після перемоги Зеленського на виборах майже не спілкується з ним, але «морально підтримує».

Голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія, коли ще був кандидатом у депутати, заявляв, що Коломойський намагається побудувати окрему групу з мажоритарників.

Схожі новини