Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Герасимов відреагував на відібраний в нього Зеленським дипломатичний ранг

  • 11.09.2019, 14:40
  • 698

Співголова фракції "Європейська солідарність" Артур Герасимов вважає, що рішення президента Володимира Зеленського позбавити його дипломатичного рангу може бути пов'язане з його критикою в адресу партії "Слуга народу" у Верховній Раді.

Про це повідомляє LIGA.net.

«Як на мене, це дрібно. І виникає одне питання: чи не пов'язане це з моїми критичними висловлюваннями на останніх засіданнях Верховної Ради проти рішень монобільшості?», — зазначив Артур Герасимов.

Герасимов вважає, що це звання було присвоєне йому п'ятим президентом Петром Порошенком у повній відповідності з законом.

Він нагадав, що 4 останні роки займав офіційну посаду в керівництві парламентської делегації в ОБСЄ, тому указ Порошенка стосувався не особисто його, а був «визнанням заслуг усієї делегації України».

У свою чергу, депутат Володимир Ар'єв заявив в Facebook: «Рангів не просив, працюватиму заради України зі званнями чи без. Дріб"язковість не коментую. Мені зараз важливіше зробити все, щоб проект резолюції ПАРЄ з приводу кримських татар мав пристойний вигляд.».

Нагадаємо, 11 вересня президент Володимир Зеленський позбавив дипломатичних рангів «надзвичайних і повноважних послів» народних депутатів від «Європейської солідарності» Артура Герасимова і Володимира Ар'єва.

Схожі новини