Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У Харкові чоловік викинув з вікна 36-річну співмешканку через ревнощі

  • 11.09.2019, 12:15
  • 581

У Харкові чоловік викинув з вікна четвертого поверху 36-річну цивільну дружину. На даний час вона знаходиться у лікарні міста.

Про це повідомила пресслужба поліції Харківської області.

7 вересня до Основ'янського відділу поліції надійшло повідомлення від медиків про доставлення до лікарні жінки з численними травмами.

Під час проведення розшукових заходів оперативники Основ'янського відділу поліції 9 вересня затримали 34-річного чоловіка, причетного до скоєння злочину.

Під час досудового розслідування слідчі встановили, що у 36-річної потерпілої на ґрунті ревнощів виник конфлікт зі співмешканцем. В ході з'ясування стосунків чоловік почав наносити жінці численні удари. Потім він схопив її за передпліччя та виштовхнув з вікна четвертого поверху. Після скоєного підозрюваний втік з місця злочину.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 15 ч.1 ст. 115 (замах на вбивство) Кримінального кодексу України. Зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу. На даний час він знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання.

Схожі новини