Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Ремонтні бригади ЛМКП «Львівводоканал» продовжують ліквідовувати порив водопроводу: без водопостачання залишається частина Сихівського району

  • 11.09.2019, 11:58
  • 481

Ремонтні бригади ЛМКП «Львівводоканал» продовжують ліквідовувати порив на водогоні діаметром 350 мм, на вул. Демнянській.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

Як поінформували у ЛМКП «Львівводоканал», о 06.20 год було запущено в роботу насосну станцію Сокільники і розпочато відновлення подачі води. Станом на зараз без водопостачання залишається лише частина Сихівського району.

«Сьогодні о 04.00 год виникла аварія на водогоні діаметром 350 мм, на вул. Демнянській. Через порив було призупинено подачу води мешканцям Сихівського і Франківського районів.

Станом на зараз подачу води у Франківський район відновлено. Орієнтовно до 16.00 год буде відновлено водопостачання на вулицях: житловий масив Сихів, Максимовича, Броньова, Гашека, Скорини, Стрийська. 47−103, Демнянська, Боднарська, Хуторівка, Червоної Калини, Кавалерідзе, Сихівська, Чукаріна, Морозна, Зубрівська, Довженка, Хоткевича, Стуса, Драгоманова та прилеглі до них.

Наші ремонтні бригади працюють на об’єкті і намагатимуться максимально швидко ліквідувати порив і відновити подачу води", — повідомила Уляна Горбата, речник ЛМКП «Львіводоканал».

ЛМКП «Львівводоканал» просить вибачити за тимчасові незручності, пов'язані з виконанням аварійно-відновлювальних робіт.

Схожі новини