Передплата 2024 «Добрий господар»

Митрополит Епіфаній зустрівся із звільненими моряками

  • 10.09.2019, 10:33
  • 661

Українські моряки, звільнені з російських в'язниць в рамках обміну полоненими, зустрілися з предстоятелем Православної церкви України Єпіфанієм.

Про це повідомив митрополит Епіфаній у своєму Facebook, інформує УНН.

За його словами, звільнені хлопці стали натхненниками для українців, адже пройшли нелегку дорогу додому. Тепер головне завдання: якомога швидше повернути решту полонених на батьківщину.

«Для мене за честь було зустрітися із вірними синами українського народу, подякувати за хоробрість та незламність, яку вони виявили далеко від рідної землі та близьких людей… Попереду у нас ще чимало випробувань на шляху до справедливого миру. В анексованому Криму, на окупованому Донбасі та у російських тюрмах продовжують перебувати у незаконному полоні ще багато громадян України. Ми також маємо повернути їх додому якомога швидше. І у цій боротьбі нашими натхненниками є ті, хто вже пройшов цю нелегку дорогу додому», — йдеться у повідомленні.

«Обмеживши фізичну волю, ворог не зумів зламати велику силу духу, бо вона живилась зі справжньої любові та зі згадок про рідний дім, лагідний погляд матері, посмішку сина або ж доньки… Їх сила духу справді надихає усіх українців: звільнені моряки та політв’язні із посмішкою сходили з літака у Борисполі, хоча в їхніх очах і приховано багато пережитого болю», — додав Епіфаній.


Схожі новини