Передплата 2024 «Добра кухня»

Російські спецпризначенці Єрофєєв та Александров, яких обміняли на Савченко, вже мертві - ЗМІ

  • 09.09.2019, 09:57
  • 701

Російські спецназівці Євген Єрофєєв та Олександр Александров, яких у травні 2016 року обміняли на українську льотчицю, колишню депутатку Надію Савченко, нині вже мертві

«Де зараз російські військові Єрофєєв і Александров, яких обміняли на Савченко? Їхні адвокати стверджують, що з ними все гаразд. Але, за моїми даними, Єрофєєва хтось зарізав просто в нього вдома. А Александров опинився в Сирії і майже одразу — серед бойових втрат», — заявив ТСН журналіст Андрій Цаплієнко, передає OBOZREVATEL

Зазначимо, що ГРУшник Єрофєєв був затриманий разом зі своїм колегою Александровим 16 травня 2015 року в зоні бойових дій у Луганській області.

Під час допиту капітан Єрофєєв зізнався, що очолював диверсійно-розвідувальну групу з 12 осіб, до складу якої входив сержант Александров.

ГРУшників було засуджено до позбавлення волі на 14 років із конфіскацією всього майна. Згодом вони стали учасниками обміну й повернулися до РФ.

Ще в 2016 році тодішній головний військовий прокурор Анатолій Матіос заявляв, що в Києві планувалося вбивство російських військових Александрова і Єрофєєва.

Російський журналіст Саша Сотник також попереджав, що військових можуть ліквідувати в Росії

Схожі новини