Передплата 2024 «Добрий господар»

Павло Гриб не потиснув руку Зеленському. Він розповів чому

  • 08.09.2019, 10:57
  • 28.6K

7 вересня після довгоочікуваного повернення на батьківщину звільнений з полону, де провів два роки, Павло Гриб не привітався з Президентом України Володимиром Зеленським

В інтерв’ю журналістам Павло Гриб сказав, що не втомився за час полону і поки не збирається пишно святкувати своє повернення. Однак він не став тиснути руку президенту, передає «Голос.UA».

«Не привітався, тому що не вважав за потрібне», — сказав Павло.

21-річний в’язень розповів, що росіяни до останнього не говорили нічого про звільнення. Сьогодні його підняли о 03:00, наказавши зібрати речі. Коли всі були готові, очікування подальших дій розтягнулося на кілька годин. «Потім документи, гроші видали. Гроші, які мої були на рахунку — 1400 з гаком рублів на дорогу і мої гроші», — сказав Гриб.

Зараз він не хоче говорити і згадувати, що з ним було в РФ. Питання про здоров’я трохи дратує його: «Що я, хворий якийсь? Мене всі питають. А мені 21 рік — я не дід якийсь!».

Нагадаємо, в березні 2019 батько Павла Гриба заявив, що його син серйозно хворий і потребує операції. Вирок російського суду став для нього смертельним вироком.

Рекомендуємо до перегляду: Володимир Зеленськиий — сльози радості та віри, історичний обмін полоненими

Схожі новини