Передплата 2024 «Добра кухня»

Парі Зеленського і Філатова: мер Дніпра відремонтував міст і встановив на ньому «залізний трон»

  • 07.09.2019, 10:44
  • 555

Вранці 7 вересня в Дніпрі після закінчення капітального ремонту відкрили Центральний міст. Відтепер рух на ньому дозволили в обидві сторони. Таким чином мер міста Філатов виконав умови парі з президентом Володимиром Зеленським.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив міський голова, передає ТСН.

У відеозверненні Філатов наголосив, що ніколи не тримався за посаду та готовий її покинути, як тільки в Дніпрі з'явиться аеропорт.

«Хто виграв цей спір? Його виграв тільки Дніпро і ніхто більше. Місто, яке я так люблю. Або тримався я за своє крісло? Ніколи. Я готовий залишити його в будь-який момент. Наприклад, в той день, коли в місті з'явиться аеропорт. Тому що Дніпро хоче літати, а йому обрізали крила», — сказав Борис Філатов.

Також на Центральному мосту з боку лівого берега з'явилася інсталяція, яка символізує місце глави Дніпра — «крісло мера» створене з арматури. За словами Філатова, тепер кожен може посидіти в кріслі, на яке він посперечався.

Нагадаємо, мер Дніпра Борис Філатов уклав парі на вчасне завершення ремонту мосту, що з’єднує два береги міста. Філатов назвав себе азартною людиною та наголосив, що не тримається за свою посаду. Зміст угоди з Зеленським полягає в тому, що в разі неготовності мосту до експлуатації 14 вересня цього року мер має подати у відставку.

Схожі новини