Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Трамп намагається змусити Зеленського втрутитися у вибори США, - ЗМІ

  • 07.09.2019, 09:15
  • 561

Президент США Дональд Трамп намагається змусити свого українського колегу Володимира Зеленського втрутитися в президентські вибори в Сполучених Штатах у 2020 році.

Про це пише Washington Post, інформує УНН.

«Деякі підозрюють, що Трамп в черговий раз підтримує (президента Росії Володимира) Путіна, який прагне підірвати українську демократію та незалежність. Але нам достеменно відомо, що у президента є другий і більш продажний план: Він намагається змусити Зеленського втрутитися в президентські вибори 2020 року, почавши розслідування відносно провідного демократичного кандидата Джо Байдена», — йдеться у повідомленні.

У виданні зазначається, що Трамп не просто просить допомоги в України в його президентській кампанії, «він використовує американську військову допомогу, в якій відчайдушно потребує країна».

Нагадаємо, наприкінці серпня газета Politico повідомила, що Трамп віддав розпорядження провести перегляд військової допомоги Україні, яка в 2019 році фінансовому році відповідно до військовим бюджетом США становить 250 млн доларів. За даними видання, президент хоче переконатися, що кошти використовуються щонайкраще з точки зору інтересів Сполучених Штатів. На час перегляду кошти будуть заморожені.

Так, вчора, 6 вересня, представники Держдепу США пояснили затримку військової допомоги Україні внутрішніми процесами в державі.

Схожі новини