Передплата 2024 «Добра кухня»

У Києві в парку по-звірячому зґвалтували жінку на очах у її дочки та очевидців

  • 06.09.2019, 10:58
  • 1 555

Постраждала жінка виховує п'ятьох дітей і в той час зустрічала старшу доньку з роботи.

Надзвичайна подія сталася пізно ввечері 5 вересня у Києві в парку Андрія Малишка: на очах у 14-річної дівчинки зґвалтували її 38-річну матір, нападник погрожував ножем, про це повідомляє «Інформатор».

Поліцейські затримали злочинця за гарячими слідами.

Жінка зі своїми друзями чекала 14-річну доньку з підробітку в одному з кафе Києва. Компанія відпочивала в парку. У цей час вони почули крик про допомогу. Агресивний чоловік, розмахуючи ножем, напав на одного з чоловіків у компанії. Після цього він схопив за волосся 38-річну жінку, затягнув її за дерево і змусив вступити в статевий зв'язок, зґвалтувавши різними способами.

Очевидці намагалися перешкодити тому, що відбувається, проте ґвалтівник відганяв їх ножем.

Після того як чоловік закінчив знущатися над своєю жертвою, він втік у двори житлових будинків, розташованих неподалік від парку. Очевидці негайно викликали поліцію. Прибулим на місце події правоохоронцям і працівникам громадської організації «Автопатруль Майдан» вдалося оперативно затримати зловмисника. Чоловік, незважаючи на свідчення декількох свідків, відмовляється визнавати свою провину, заявляючи, що він нікого не ґвалтував і взагалі не знає цих людей.

Постраждала від рук ґвалтівника жінка виховує п'ятьох дітей. Після інциденту вона перебувала в шоковому стані. Її, зловмисника і очевидців події доставили в управління поліції для дачі показань. На даний момент правоохоронці з'ясовують усі деталі події.

Схожі новини