Передплата 2024 «Добре здоров’я»

"Європейська солідарність" запропонує Пласту фінансування на 2020 рік

  • 04.09.2019, 18:35
  • 5 414

Заснований на початку минулого сторіччя Пласт пережив не одного президента і не один окупаційний режим за понад 100 років свого існування.

Гартування патріотизму і духу боротьби серед української молоді не припинялося і під час двох світових воєн, і навіть тоді, коли територія України занурилася у темний морок правління те репресії комуністів. Про це йдеться у заяві політичної партії «Європейська Солідарність» з приводу ветування президентом Зеленським закону про ПЛАСТ. Заяву опубліковано на сайті політичної сили.

«Президент Володимир Зеленський знехтував історичним шансом увійти в історію як перший Глава Української Держави, який відкрив би державну підтримку організації, яка понад сторіччя допомагає Україні. Заперечивши закон про фінансування Пласту він зробив свій вибір», — сказано у заяві «ЄС».

«Європейська Солідарність» знову запропонує фінансування Пласту у державному бюджеті на 2020 рік. Бо ми знаємо, що хоч український Пласт може обійтися без фінансування держави, але наша держава не може обійтися без допомоги від Пласту.

СКОБ!

Схожі новини