Передплата 2024 ВЗ

Нардеп від "Слуги народу" носить спортивну форму із російським шевроном

  • 04.09.2019, 14:16
  • 849

Депутата від фракції "Слуга народу" Артем Дмитрук, який під час засідання Верховної Ради навмисно закривав собою депутата від "Європейської солідарності" Вікторію Сюмар під час її виступу, сфотографували у спортивній формі з російським шевроном

Про це повідомив політтехнолог Віктор Уколов на своїй сторінці у Facebook, передає Прямий

«Пане Володимир Зеленський, де Ви таких депутатів знаходите?
У фейсбук стверджують, що на цьому фото саме той нардеп Слуги народу, який вчора, знущаючись, закривав собою Вікторія Сюмар. Проблема в тому, що на його руці шеврон з російським триколором. Якщо це справді він, значить закони для України пише ворог, якого партія президента завела у найвищий орган влади», — написав політтехнолог.

Раніше депутат фракції «Європейська солідарність» Вікторія Сюмар написала у Facebook, що депутат від фракції «Слуга народу» заважав їй під час виступу у парламенті.

«Даю можливість колезі «прославитися». На виступи поки не спроможні, одна втіха лишається — прикривати «особливо озброєну і небезпечну» мене. Такий він, «зелений парламентаризм», — зазначила політик.

Свою думку з цього приводу поведінки депутата від «Слуги народу» у Верховній Раді висловив колишній віцепрем'єр міністр України Павло Розенко.

«А от цікаво, в черговій серії про 200 днів „Слуги“ покажуть як накачено-дебелі депутати з однойменної фракції по-геройськи кидалися на тендітну Вікторія Сюмар, намагаючись тим самим фізично перешкодити опозиційному народному депутату виступити у Верховній Раді. Це їх таким прийомчикам в Трускавці вчили? Чи, може, покажуть обличчя деяких депутатів від СН, які дружньо реготали під час цього неподобства і плескали в долоні? Чий Слуга? Якого „народу“? Хто його обирав? Признавайтесь бігом!» — прокоментував — політик.

Співголова фракції «Європейська солідарність», народний депутат Ірина Геращенко також висловила невдоволення діями представника партії більшості.

«Вікторія Сюмар попросила депутата попереду не закривати її обличчя під час виступу. Він повністю вліз в кадр, перекривши колегу, що в цей час виступала від фракції. Й ще самовдоволено підняв палець догори. Слуги, вони такі. Скажіть, яким законом і якими змінами до Конституції можна виправити це політичне хамство?», — наголосила депутат.

Схожі новини