Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У Садового закликають львів’ян не ходити в ресторани Козловського

  • 03.09.2019, 17:40
  • 1 090

За інформацією департаменту економічного розвитку, три заклади громадського харчування, зокрема «Королівська пивоварня», «36 По», «Кабінет», перестали сплачувати до міського бюджету Львова ПДФО.

Відтак, Львівська міська рада не рекомендує мешканцям та гостям міста відвідувати ці заклади. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

«У місті Львові є ряд закладів, які сплачують в бюджет нуль гривень ПДФО, при тому використовують всю міську інфраструктуру та послуги. Ми не рекомендуємо мешканцям та гостям міста відвідувати ці заклади громадського харчування, оскільки власники таких закладів вчиняють не чесно по відношенню до інших підприємців та мешканців Львова.

Адже податки — це одна з основних бюджетоутворюючих складових, що дає змогу місту ремонтувати дороги, садочки, школи тощо.

Водночас, висловлюємо подяку всім свідомим підприємцям, які чесно працевлаштовують мешканців міста, вчасно сплачують до бюджету Львова податки, тим самим, сприяючи розвитку Львова", — коментують у департаменті економічного розвитку.

З відкритих джерел відомо, що відношення до діяльності згаданих закладів громадського харчування має депутат Львівської міської ради від Блоку Петра Порошенка «Солідарність» Григорій Козловський.

Схожі новини