Передплата 2024 «Добрий господар»

"Давав настанову новому депутату": у ресторані в центрі Києва побилися два нардепи

  • 03.09.2019, 15:32
  • 626

У ресторані у центрі Києва виникла сутичка між екснардепом від фракції "Батьківщина" Русланом Богданом та депутатом від фракції "Європейська солідарність" Сергієм Алєксєєвим.

Про це «Українській правді» повідомили джерела, але згодом підтвердили і учасники сутички.

У поліції Печерського району відзначили, що ввечері 2 вересня правоохоронці виїжджали на виклик щодо бійки.

«Подія сталася ввечері 2 вересня за адресою Дніпровський узвіз», — сказала речник поліції Печерського району Оксана Тищенко. Повідомити будь-які деталі бійки вона відмовилась.

«Наразі відомості в ЄРДР ще не внесені, це питання ще вирішується», — підсумувала Тищенко.

Сам Алєксєєв у коментарі заявив, що чутки перебільшені, але далі коментувати відмовився.

«Чутки перебільшені. Все в мене гаразд. Сьогодні був на ранковій сесії (Верховної ради — ред.). Я не хочу нічого коментувати. Все нормально. Нічого такого не сталося».

А депутат минулого скликання від «Батьківщини» Руслан Богдан підтвердив, що мав сутичку з нардепом від «ЄС».

«Все нормально, все в порядку. Та то таке було. Давав настанову новому депутату, що треба голосувати — це ж вчора якраз було, а сьогодні недоторканість проголосували. То я йому говорив, що треба знімати недоторканність. А він просто не хотів. Він же з „Європейської солідарності“. Від Порошенка. Тим більше по ньому купа кримінальних справ. То я йому казав, що не зважаючи на це треба це голосувати», — сказав зі сміхом Богдан.

На запитання, чи не отримав він травм під час бійки, «батьківщинівець» сказав: «Ну в мене ж рентгену немає і МРТ, то я не можу це говорити. Ну таке щось. Поки нічого (не болить — ред.)».

Схожі новини