Передплата 2024 «Добрий господар»

Помер відомий український спортивний коментатор Олександр Журахівський

  • 03.09.2019, 08:58
  • 777

На 53-му році життя помер відомий український спортивний журналіст та коментатор Олександр Журахівський.

Першим про його смерть повідомив журналіст Руслан Свірін, передає ТСН.

«Тільки день тому розповідав одному чоловікові про перший склад Спортредакції Інтера на чолі з Олександром Журахівським. І ось сумна звістка — він пішов за обрій. Тут і слів нема. Один смуток. Скільки років разом пропрацювали, скільки подій було висвітлено… Спочивай з миром, Олександре…», — написав він у Facebook.

Співчуття у зв'язку із смертю Журахівського висловила народна депутатка Ірина Геращенко, яка до політики працювала у журналістиці:

«Ти був такий добряк, й улюбленець нашого курсу і всіх спортивних медіа, яким пощастило з тобою співпрацювати. Саша, дуже шкода і несправедливо. Найщиріші співчуття Твоїй родині…».

Олександр Журахівський працював на телеканалах «Інтер» та «Перший національний», а також на радіо «Ера».

Що стало причиною смерті журналіста, наразі невідомо.

Нагадаємо, у понеділок, 2 вересня, на Тернопільщині у ДТП загинув відомий український бард, кобзар і бандурист Василь Жданкін. Аварія сталася у Кременці близько 20-ї години вечора. 60-річного Жданкіна збила машина, коли він скутером повертався додому.

Схожі новини

Читайте також

12.03.2024

Віталій Портников: «Мені цікаво спілкуватися з тими, хто розвивається інакше, ніж я»

Це друга частина розмови з відомим журналістом, публіцистом, пись­менником Віталієм Портниковим на Ютюб-каналі головного редактора «Високого Замку» Наталії Балюк «Ба­лючі теми». Перша частина, присвя­чена другій річниці великої війни, була надрукована в одному з попередніх тижневиків. Ця частина присвячена самому Віталію. Розмова вийшла легка і невимушена…