Передплата 2024 ВЗ

Син Зеленського став першокласником

  • 02.09.2019, 11:10
  • 2 281

Президент Володимир Зеленський разом з першою леді Оленою Зеленською прийшли на урочисте святкування 1 вересня в Новопечерській школі до свого сина.

Про це в понеділок, 2 вересня, повідомляють Вести.

Біля самої будівлі зібралися журналісти, які хотіли зняти президента і його сім'ю. Однак, подружжя Зеленських негативно поставилося до того, що в об'єктиви камер міг потрапити їхній син Кирило, і попросили пресу його не знімати.

Повідомляється, що Кирило Зеленський до цього відвідував дошкільний заклад при Новопечерській школі.

Крім дітей президента в Новопечерській школі вчаться діти боксера Олександра Усика, відомого лікаря Ростислава Валіхновського, лідера фракції Європейська Солідарність Артура Герасимова — їх також помітили на урочистій лінійці.

Олена Зеленська в соцмережах написала, що їхній син Кирило став сьогодні першокласником.

«Наш син Кирило тепер першокласник. Сьогодні він вперше сяде за парту, побачить свою першу вчительку і однокласників. У наступні 12 років він дізнається, що таке дружба і, мабуть, розчарування. А ще — буде пустувати, поїде в перші подорожі без батьків, почне загартовувати характер і ставати відповідальним. Кирило не тільки буде засвоювати шкільну програму, але і вчитися жити в країні змін. Наші діти — покоління майбутнього. Вони не знають, що таке радянські обмеження і безглузде заучування», — написала в соцмережі Олена Зеленська.

Раніше президент неодноразово згадував в інтерв'ю, що не хотів би афішувати своє особисте життя, та й фото дітей Зеленських потрапляють в мережу не так часто.

Схожі новини