Передплата 2024 ВЗ

Новообрана міністр освіти привітала українців із Днем знань

  • 02.09.2019, 09:58
  • 1 026

Із "Днем знань" привітала українців новообраний міністр освіти і науки Ганна Новосад.

Відповідне відеозвернення, з’явилося сторонці МОН України у Facebook.

У ньому наголосила, що українські університети мають стати місцем нових ідей, а дітей в школах мають навчати лише хороші педагоги.

«Мені здається дуже символічним те, що свою роботу я починаю на початку нового навчального року. Все, що я маю в своєму житті, я маю завдяки освіті і хорошим вчителям. Я вірю, що в Україні вже є садочки та школи, які дають високу якість освіти та виховують щасливих і успішних дітей. Крім того, я вірю, що щасливих та успішних дітей можуть виховати лише успішні, професійні та вмотивовані вчителі. А тому наше спільне завдання зробити так, аби кожна українська дитина мала доступ саме до таких шкіл і саме до таких педагогів», — сказала міністр.

Крім того, Новосад пообіцяла пояснювати кожне своє рішення. Міністр сказала, що не має жодної амбіції робити все самотужки і планує покладатися на командну роботу.

«Я вірю в те, що будь-які зміни, будь-які реформи можна робити лише разом, лише командою. Гарантую, що я працюватиму командно разом із вами — з агентами змін. Я буду дослухуватися та чути вас, а також пояснювати кожне своє рішення», — пообіцяла вона.

Схожі новини