Передплата 2024 «Добрий господар»

Нардепи від "Слуги народу" не знають, що таке САП

  • 01.09.2019, 11:56
  • 728

Троє з чотирьох у перший день роботи нової Верховної Ради нардепів від "Слуги народу" не змогли розшифрувати абревіатуру САП (Спеціалізована антикорупційна прокуратура)

Про це повідомляє Українська правда з посиланням на програму Bihus.Info

Нардеп Сергій Гривко на прохання розшифрувати абревіатуру САП сказав: «Я ще вчусь, пробачте, але я не розшифрую».

Ще один депутат Денис Герман зміг розшифрувати абревіатуру ДБР (Державне бюро розслідувань), але не знав, що таке САП і АРМА (Агентство з розшуку та менеджменту активів). Прізвище керівника САП Назара Холодницького йому також було незнайоме.

Депутат Ольга Коваль також не змогла розшифрувати абревіатуру САП. «Я чула, але я боюся помилитися», — сказала вона.

Крім того, депутат Андрій Клочко не зміг відповісти, що таке АРМА. «Я знаю, але не буду зараз відповідати», — сказав він.

Не змогла розшифрувати абревіатуру АРМА також депутат Аліна Загоруйко. Однак вона знала, чим відрізняється САП і ДБР, а також хто очолює САП і НАБУ.

Ще один депутат від «Слуги народу» Дмитро Костюк, який хоче працювати в аграрному комітеті, не зміг сказати, скільки квадратних метрів землі в одному гектарі (10 тисяч — ред.). «А от не буду відповідати на запитання. Тому що за одним запитанням буде друге, потім третє, а потім підуть такі запитання, яких ну зовсім не буду знати», — сказав він.

Схожі новини