Передплата 2024 «Добра кухня»

"Все почнеться восени", - Зеленський про обіцяні "посадки" корупціонерів

  • 01.09.2019, 11:31
  • 584

При цьому президент не виключив "аукціону кримінальних справ

Президент України Володимир Зеленський заявив, що очікує на посилення антикорупційних процесів в Україні восени, з початком роботи Вищого антикорупційного суду та нового генерального прокурора.

Про це глава держави заявив в інтерв'ю на телеканалі «1+1» у програмі «100 днів президента України», передає УНІАН

На питання, коли в Україні почнуться обіцяні «посадки», президент відповів: «Антикорупційний суд, якого не було, починає працювати 5 вересня вперше в Україні. Антикорупційний суд. Там пройшов конкурс, і мені здається, що зараз там з’являться чесні судді. Це дуже важливе питання було. Далі: у нас з’явиться новий генеральний прокурор. Це дуже важлива людина. І я думаю, що восени, коли в нас з’являться і Антикорупційний суд, і генеральний прокурор, все почнеться. Все почнеться».

На питання, чи буде «аукціон кримінальних справ», Зеленський сказав: «Аукціон кримінальних справ? Подивимось. Скільки грошей не буде вистачати державі. Може бути». «Думаю, є такі кримінальні справи і є такі люди… Батьківщину продавати не можна, тому деякі справи в жодному разі не можна продавати. І під заставу деяким людям не можна виходити», — підкреслив він.

Схожі новини