Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У США невідомі у двох вантажівках обстріляли магазин: двоє людей загинуло, ще 22 поранені

  • 01.09.2019, 08:55
  • 535

Вони роз'їжджали на двох вантажівках, одна з яких є поштовою

Щонайменше 22 людини зазнали кульових поранень і двоє загинули у місті Одеса американського штату Техас після того, як двоє стрільців відкрили вогонь по магазину, а потім поїхали з місця події, дорогою хаотично відстрілюючись.

Поліція підтвердила, що отримала повідомлення про активну стрілянину у магазині побутової техніки, згодом повідомили, що було двоє стрільців — один їхав у Тойоті золотого та білого кольору. А другий у поштовому фургоні, пише УНІАН з посиланням на Independent.

Мер техаської Одеси Джеррі Моралес повідомив, що вони «здійснюють хаотичну пальбу. Ми маємо двох загиблих і близько 20 поранених».

У повідомленні поліції зазначається: «Ми підозрюємо, що є два стрільці у двох окремих машинах. Один підозрюваний може перебувати у розважальному центрі у місті Мідленд, а другий може їхати по шосе у тому ж Мідленді. Підозрювані транспортні засоби: маленька вантажівка Toyota золотого та білого кольорів та поштовий фургон USPS. Будь ласка, не наближайтесь до цих територій і залишайтесь вдома».

Згодом поліція Мідленда повідомила, що «один з активних стрільців був застрелений на смерті у розважальному центрі в Одессі. Стрілянини наразі немає».

Схожі новини