Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Постраждалим у Дрогобичі запропонували нелюдські умови проживання (фото)

Обдерті стіни, бруд, стара понівечена сантехніка, пліснява, страшенний сморід…

Сім'ям, що проживали у будинку, який зазнав руйнувань (забрав станом на зараз вісім людських життів), які не мають куди переїхати на тимчасове проживання, міська рада Дрогобича запропонувала як тимчасове пристанище кімнати у гуртожитках Дрогобицького коледжу нафти і газу.

Кореспондент «ВЗ» вирішила подивитися на умови проживання у цьому гуртожитку. І жахнулася. Людськими їх назвати не можна. Обдерті стіни, бруд, стара понівечена сантехніка, пліснява, страшенний сморід, який викликає блювотний рефлекс. Душові кабіни на деяких поверхах не працюють.

Зрештою, місця там так мало, що навіть найбільш необхідні речі неможливо розмістити. Зрозуміло, люди відмовилися проживали у таких жахливих умовах. Серед переселенців ми знайшли лише 81-річну бабцю, яка погодилася там жити. А, може, просто не мала вибору…

Жінка з двома дітьми шкільного віку (14-ти і 10-ти років) категорично відмовилася залишатись у цьому гуртожитку. Вона розповіла, що свою квартиру для тимчасового проживання їй запропонував чоловік, який нині проживає за кордоном. Родичів у неї немає.

Усі фото авторки

Схожі новини

Популярне за добу

Популярне за тиждень