Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Обвал будинку в Дрогобичі: кількість жертв зросла до восьми

  • 29.08.2019, 08:13
  • 776

Станом на 6 годину четверга триває активна фаза розбору завалу будівельних конструкцій під'їзду будинку у Дрогобичі.

Про це повідомляє пресслужба ДСНС.

«Усіх мешканців пошкодженого будинку евакуйовано, їм надається психологічна допомога (залучено 4 психологи ДСНС, надано психологічну допомогу 32 особам) та вирішується питання щодо їх тимчасового розселення», — йдеться у повідомленні.

Пошуково-рятувальні роботи тривають безперервно (позмінно), в ручному режимі із застосуванням засобів малої механізації та інженерної техніки (організовано роботу двох оперативних дільниць з обох боків завалу) і будуть здійснюватися до остаточного виявлення зниклих осіб.

У ході проведення пошуково-рятувальних робіт силами ДСНС з під завалів врятували сімох осіб із них п'ятеро дітей, яких госпіталізовано до медичних закладів з різними травмами.

Під завалами знайшли тіла вісьмох загиблих (з них одна дитина).

Загалом до ліквідації наслідків надзвичайної ситуації залучено 470 осіб та 75 одиниць техніки, з них від ДСНС 189 осіб, 3 кінологічних розрахунки та 29 одиниць техніки, у тому числі пошуково-рятувальний загін Мобільного рятувального центру швидкого реагування із спеціальним обладнанням.

Нагадаємо, що 28 серпня о 02 годині 46 хвилин у м. Дрогобич по вул. Грушевського, 101, у чотириповерховому чотирипід’їздному житловому будинку сталося руйнування під’їзду з першого по четвертий поверх (причина встановлюється). Будинок повністю відключено від газо-, електро- та водопостачання.

Схожі новини