Передплата 2024 «Добрий господар»

Найбагатшою співачкою світу стала Тейлор Свіфт

Вона “обійшла” Бейонсе та Ріанну на понадщ 100 мільйонів доларів

Видання Forbes опублікувало щорічний рейтинг найвище оплачуваних співачок. У 2019 році найбільшим заробітком може похвалитися 29-річна американська поп-виконавиця Тейлор Свіфт. Її дохід становить 185 млн доларів.

Переважну частину заробітку співачці приніс тур Reputation Stadium. Крім того, Тейлор Свіфт уклала багатомільйонний контракт з Universal Records. До того ж її новий альбом Lover, випущений минулого тижня, додасть ще мільйони доларів до її статку.

На другому місці опинилася P&B-виконавиця Бейонсе, якій за минулий рік вдалося заробити 81 млн доларів. Замикає трійку лідерів барбадоська співачка Ріанна з доходом 62 млн доларів.

А тим часом…

Тейлор Свіфт здивувала своїх шанувальників небаченою щедрістю. Одна з фанаток Тейлор на своїй сторінці в Instagram опублікувала пост, в якому поскаржилася на те, що її батьки не в змозі оплатити навчання у коледжі в наступному семестрі. У її мами хвороба нирок, а сім'я ледве зводить кінці з кінцями. Пост дівчини побачила Тейлор Свіфт і вирішила допомогти своїй шанувальниці, переказавши їй на рахунок понад 6 000 доларів.

Схожі новини