Передплата 2024 ВЗ

Коломойський спрогнозував дострокові вибори у Раду вже на наступний рік

  • 28.08.2019, 10:34
  • 506

Через рік в Україні можуть відбутися нові позачергові вибори в Верховну Раду

Про це в інтерв'ю «Цензор» розповів український бізнесмен Ігор Коломойський, зазначивши, що з фракції «Слуги народу» в парламенті можуть піти народні депутати, передає OBOZREVATEL

«Під ризиком виходу десь до 100 чоловік."Паршивими вівцями» будуть перш за все бізнесмени. Тоді через рік в Україні будуть нові вибори — даю свій прогноз. Тільки вже на базі повністю пропорційної системи", — повідомив він.

Підприємець також назвав основну причину дострокових виборів в Україні.

«Тільки одна — якщо „слуги народу“ почнуть бл*дувать. А вони будуть точно бл*дувать, питання в масштабах. І це нормальний людський процес усвідомлення, навіщо ви прийшли в парламент», — пояснив він.

Коломойський пояснив, що нових нардепів буде складніше «прибити» спецслужбами та правоохоронними органами.

«Адже їх і нема за що зачепити, вони ж все звідки? Перукарі? Або фотограф з весілля? Що йому пред'явити? Фотоапарат віднімемо? Ну що? Ось, припустимо, фотограф виграв у Богуслаєва (Вячеслва Богуслаєв, керівник „Мотор Січ“). Богуслаєва є чим зачепити? Є. А фотографа? Як він туди потрапив цей фотограф? Не знаю. В той же час, не можна всіх під одну гребінку. Є група ризику, але велика частина „слуг народу“ все-таки не за гроші зайшли, а з бажанням щось змінити, і це буде сильним фактором впливу», — додав він.

Схожі новини