Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Єлизавета ІІ поскаржилася, що вертольоти Трампа зіпсували її газон

  • 26.08.2019, 14:57
  • 729

Королева Великої Британії Єлизавета II поскаржилася на те, що вертольоти президента США Дональда Трампа зіпсували газон перед Букінгемським палацом під час його візиту до Сполученого Королівства на початку червня 2019 року

Про це вона розповіла прем'єр-міністру Австралії Скотту Моррісону, передає The Sunday Times із посиланням на джерело в оточенні очільника австралійського уряду, передає Громадське

Вертольоти президента США приземлялися на галявину щонайменше три рази. У перший день візиту двічі — з Дональдом і його дружиною Меланією Трамп.

Єлизавета II розмовляла з міністром Австралії на наступний день після приїзду Трампа. Моррісон прилетів до Великої Британії на святкування на честь 75-річчя висадки у Нормандії. Королева розповіла йому, що на газоні перед Букінгемським палацом залишилися сліди від двигунів і коліс вертольотів американського президента.

«Подивіться на мою галявину. Вона зіпсована», — поскаржилася Єлизавета II. Зауваження вона зробила в доброзичливій манері, вказує The Sunday Times.

Схожі новини