Передплата 2024 «Добрий господар»

У ДТП під Львовом загинули двоє людей, шестеро травмовані

  • 26.08.2019, 11:36
  • 847

Серед постраждалих - діти 2007 та 2016 років народження

У гірському районі на Львівщині внаслідок зіткнення чотирьох легкових автомобілів на місці пригоди загинуло двоє людей, ще шестеро, серед яких двоє дітей, з травмами госпіталізовані.

Як повідомили УНІАН у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА, дорожньо-транспортна пригода сталася 25 серпня, близько 23:05, на автодорозі «Київ — Чоп», поблизу смт. с. Верхнє Синьовидне Сколівського району.

Як зазначається у повідомленні, 41-річний водій автомобіля Voikswagen Polo, рухаючись у напрямку Києва, зупинився, пропускаючи попереду транспортний засіб, що здійснював поворот ліворуч на АЗС. Позаду нього зупинився автомобіль Skoda Super B під керуванням 21-річного мешканця м. Мукачево і в цей час в задню частину автівки Skoda в"їхала іномарка Audi Q7 під керуванням 40-річного місцевого жителя.

Від удару Skoda інерційним рухом зіткнувся з автомобілем Voikswagen, який стояв попереду. Після удару Audi Q7 розвернуло на смугу зустрічного руху де відбулося зіткнення з автомобілем Daewoo Lanos під керуванням 50-річного киянина.

Внаслідок ДТП на місці події загинули двоє пасажирів Daewoo. Шестеро осіб, у тому числі двоє дітей 2007 та 2016 років народження, із травмами різного ступеня важкості госпіталізовані у Сколівську районну лікарню. Обставини події встановлюються.

Схожі новини