Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Порошенко обіцяє не пускати представника "Опозиційної платформи – За життя" у президію Верховної Ради

  • 24.08.2019, 19:34
  • 544

Фракція "Європейська солідарність" буде активно протидіяти тому, щоб крісло віце-спікера ВР зайняв представник "Опозиційної платформи – За життя".

Про це заявив лідер «Європейської солідарності» Петро Порошенко, виступ якого транслювався на сторінці партії в Facebook, передає «Українська правда«

Пряма мова Порошенка: Справа принципу, аби в президії Верховної Ради 9 скликання не сидів представник кремлівської 5 колони. Звичайно, рішення залежить, в тому числі, від більшості, але я запевняю, що наша команда у Верховній Раді буде активно протидіяти, а не просто не дасть жодного голосу за представника Опозиційної платформи.

Деталі: За словами Порошенка, «Європейська солідарність» готова координувати зусилля з усіма, окрім «„Окупаційної платформи“, яка не повинна вийти за межі маргінесу».

Передісторія:

22 серпня нардеп Нестор Шуфрич заявив, що «Слуга народу» пропонувала «Опозиційній платформі — За життя» посаду віце-спікера. Пізніше у прес-службі нардепа додали, що «Слуга народу» запропонувала усім фракція подати свої кандидати на цю посаду, а не лише ОПЗЖ.

Представник «Європейської солідарності» Іванна Климпуш-Цинцадзе заявила, що «ЄС» невдовзі подасть свою кандидатуру на посаду віце-спікера

Схожі новини