Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Гройсман привітав українців та закликав наповнювати Незалежність "реальним змістом"

  • 24.08.2019, 11:36
  • 499

Чинний глава уряду Володимир Гройсман звернувся на День Незалежності України, 24 серпня 2019 року, до суспільства та політикуму із закликом продовжувати розпочати його командою "динаміку змін"

Про це йдеться у тексті святкового привітання, оприлюдненого прес-службою прем'єра, передає Еспресо.TV.

«Ні для кого не є секретом, що українське суспільство втомилося десятиліттями спостерігати імітацію державної політики. Свій вибір на користь розвитку, а не імітації українці зробили ще у 2014 році, коли усвідомили ключові стратегічні пріоритети національного успіху — політичні та економічні свободи, докорінні внутрішні реформи та незворотність євроатлантичної інтеграції. Саме тому Уряд працював над впровадженням значних змін практично у кожній сфері суспільного та державного життя. Дуже важливо, щоб динаміка цих змін продовжувалася і надалі», — зазначив Гройсман.

При цьому він наголосив, що час — завжди найкращий арбітр, який розставить акценти і щодо невдач, і щодо успіхів.

«Але вже сьогодні є очевидним, що протягом останніх років в Україні відбулося більше змін, аніж за всі десятиліття незалежності», — наголосив прем'єр.

«Тож закликаю усі політичні сили, громадянське суспільство та громадян і надалі працювати задля подальшого наповнення нашої державної незалежності реальним змістом! Дякую усім, хто був причетним до тих змін, яких нам вдалося досягти! Вірю, що разом ми досягнемо успіху!», — підсумував він.

Схожі новини