Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

У Києві розпочалися святкові заходи до Дня Незалежності України за участі президента

  • 24.08.2019, 09:46
  • 508

Урочисті заходи за участю керівництва держави та міста пройдуть на Майдані Незалежності та на алеї Героїв Небесної сотні

У центрі Києві розпочалися святкові заходи з нагоди Дня Незалежності України за участі президента Володимира Зеленського, УНІАН

Урочисті заходи за участю керівництва держави та міста пройдуть на Майдані Незалежності та на алеї Героїв Небесної сотні.

Передбачено покладання квітів до пам’ятників, місць поховань видатних діячів українського державотворення, борців за незалежність України, загиблих учасників Революції Гідності, учасників антитерористичної операції.

Захід почнеться о 9:30 із вшанування пам’яті загиблих на Майдані: на Алеї Героїв Небесної Сотні оголосять хвилину мовчання. Пролунають сто ударів дзвона. Відбудеться покладання квітів.

Після цього президент спуститься Алеєю Героїв Небесної Сотні до сцени. На Майдані піднімуть Державний прапор, а Гімн упродовж семи хвилин виконуватимуть близько 600 людей. Як відомо, Гімн заспіває народна артистка України Тіна Кароль разом із військовим оркестром.

О 10:00 офіційно розпочнеться хода. Маршрут — Алея Героїв Небесної Сотні, Майдан Незалежності, Європейська площа.

У кінці Ходи гідності президент Володимир Зеленський вручить державні нагороди. Завершення запланували на 11:00.

Схожі новини