Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Водійка, яка у Києві збила жінку з дитиною, виявилася тещею Притули і Хомутинніка, - ЗМІ

  • 23.08.2019, 20:33
  • 619

Суд обрав запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту на два місяці водійці, яка у Києві наїхала на жінку з 9-річним сином.

Про це з посиланням на речницю столичної прокуратури Надію Максимець пише «Українська правда».

«Шевченківський районний суд міста Києва розглянув клопотання про обрання запобіжного заходу. Прокурор просив домашній арешт з електронним засобом контролю. Суд задовольнив клопотання частково. Застосував запобіжний захід у вигляді домашнього арешту в нічній час», — розповіла вона.

Жінку підозрюють за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу — порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами.

За даними виданням, йдеться про 59-річну Лілію Сопельник, ймовірно, тещу народного депутата 8 скликання Віталія Хомутинніка та екскандидата у депутати від партії «Голос», який не пройшов до Верховної Ради, шоумена Сергія Притули.

За даними держреєстру юридичних осіб та відкритих джерел, Лілія Сопельник мала спільну адресу реєстрації з Катериною Притулою (Сопельник). Крім того, на жінок зареєстрований спільний бізнес у Донецьку. Їхня третя партнерка по бізнесу — Світлана Хомутиннік, дружина нардепа Хомутинніка та, ймовірно, друга дочка Лілії Сопельник.

В інтерв'ю «Українській правді» Притула підтверджував, що його дружина — рідна сестра дружини Хомутинніка.

Нагадаємо, 22 серпня у Києві жінка наїхала на матір з малолітнім сином. Потерпілих госпіталізували.

Поліція повідомляла, що за попередньою інформацією, 59-річна водійка заднім ходом наїхала на жінку з дитиною, які проходила позаду.

23 серпня правоохоронці повідомили, що затримали і повідомили про підозру водійці.

Схожі новини