Передплата 2024 «Добрий господар»

Через марнотратство Меган Маркл Кейт Міддлтон полетіла до Шотландії дешевими авіалініями

  • 23.08.2019, 20:24
  • 1 623

Герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон скористалася дешевими авіалініями FlyBe разом з чоловіком принцом Вільямом і дітьми.

Як повідомляє телеканал «Прямий» з посиланням на видання The Sun, такий вибір Кейт Міддлтон зробила після скандалу, що вибухнув в мережі через Меган Маркл і принца Гаррі: за 11 днів останні зробили чотири перельоти на приватних літаках, які в перерахунку на кожного перевезеного пасажира викидають в атмосферу в сім разів більше діоксиду вуглецю, що приводить до парникового ефекту.

Принц Вільям та Кейт Міддлтон зайшли на борт літака окремо від інших пасажирів рейсу, відтак люди не одразу побачили, що летять до Шотландії з королівською сім'єю. Тільки після приземлення всі помітили королівські авто, які забрали сім'ю Вільяма.

«У мене було відчуття, що з нами летить незвичайний пасажир, але я думав, що це футболіст. Коли літак приземлився, ми помітили два чорних Range Rover на летовищі. Раптом Вільям, Кейт і їхні діти вийшли з літака. Їх взагалі ніхто не турбував, коли вони виходили. Чесно кажучи, пара здавалася звичайною сім'єю мандрівників… Ніхто не бачив, як вони сідали в літак. Мабуть, вони прослизнули, коли всі пасажири вже зайняли свої місця. Я не міг повірити своїм очам. Не чекав побачити членів королівської сім'ї на бюджетному авіарейсі», — розповів один з очевидців.

Представники компанії Flybe підтвердили інформацію, що герцоги Кембриджські придбали квитки на один із їхніх авіарейсів. Поїздка їм обійшлась у 365 фунтів стерлінгів.

Нагадаємо, що Меган Маркл та принц Гаррі потрапили в черговий скандал. У мережі назвали герцогів Сассекських лицемірами, оскільки попри публічний захист екології вони літають на приватних літаках. Зокрема, хейтери заявили, що приватні джети викидають в атмосферу в сім разів більше діоксиду кисню на людину, ніж комерційні рейси. Окрім цього, вартість їхнього перельоту перевищувала 10 тисяч фунтів стерлінгів.

На захист принца Гаррі та Меган Маркл став Елтон Джон. Він розповів, хто насправді оплатив її відпочинок у Ніцці, який пояснив, що він сам оплатив парі переліт до Ніцци, а Гаррі і Меган оселились там у його маєтку. Заступились за королівське подружжя і інші їхні зіркові друзі.

Схожі новини