Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Міністерство у справах ветеранів не ліквідовуватимуть - Зеленський

  • 23.08.2019, 11:58
  • 367

Президент України Володимир Зеленський заявив, що міністерство ветеранів не будуть ліквідовувати.

Про це він заявив під час виступу на зустрічі з волонтерами та ветеранами в День державного прапора України, передає ТСН.

Він попросив волонтерів та ветеранів самим запропонувати кандидатуру міністра.

«Перше і найголовніше, Міністерство у справах ветеранів ніхто не буде ліквідовувати. це ганебна інформація, ганебні чутки. Ви краще за інших знаєте, які там дійсно є проблеми, що не працює і що дійсно треба терміново змінювати. Ми будемо втілювати все це у життя. Також ми чекаємо від вас кандидатуру, я не хочу сам обирати цю кандидатуру, я хочу, щоб ви нам дали кандидатуру, яка є авторитетом і яка дійсно може очолити Міністерство», — заявив Зеленський.

Окрім того, при Офісі президента України створюється Рада волонтерів і буде призначено уповноваженого з питань волонтерів.

«Запевняю, що нова ВР буде робити усе необхідне для захисту ваших прав, і всі необхідні закони обов’язково будуть прийняті. При Офісі президента України створюється Рада волонтерів і буде призначено уповноваженого з питань волонтерів», — додав глава держави.

Раніше повідомлялося, що у Верховній Раді скоротили кількість комітетів. Через це ветерани та волонтери закликали не ліквідовувати комітет у справах ветеранів.

Нагадаємо, 16 серпня повідомлялося, що Кабінет міністрів України створив Єдиний державний реєстр ветеранів війни.

До реєстру планується вносити інформацію про ветеранів війни, осіб, які мають особливі заслуги перед державою, постраждалих учасників Євромайдану 2013−2014 років і членів їхніх сімей.

Схожі новини