Передплата 2024 ВЗ

У Львові четверо людей провели в ліфті шість годин через знеструмлення

Через відсутність електропостачання в одній з новобудов на вул. Кульпарківській у Львові сьогодні, 21 серпня, четверо осіб протягом шести годин залишалися зачиненими в ліфті.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міськради, посилаючись на інформацію Франківської районної адміністрації.

«Більше ніж 6 годин без електропостачання залишався мікрорайон вулиць Антоновича-Кульпарківська та прилеглі до них вулиці. У зв’язку з цим адміністрація звернулася до „Львівобленерго“ вжити термінових заходів для відновлення електропостачання до будинків, адже надійшла інформація, що в новобудові на вул. Кульпарківська зачиненими у ліфті виявилося 4 осіб», — йдеться в повідомленні.

Зазначено, що новобудову обслуговує приватна управляюча компанія. Зі свого боку Франківська адміністрація надавала консультації та допомогу для забезпечення відновлення роботи ліфта та підключення резервного електроживлення. Утім, роботу ліфта було відновлено лише після відновлення електропостачання від мереж «Львівобленерго». Особи, які весь цей час були в ліфті, почуваються добре.

Львівська міська рада звернулася до керівництва ПАТ «Львівобленерго» з вимогою вжити всіх потрібних заходів для забезпечення справної роботи електричного обладнання та унеможливлення відсутності електропостачання у будинках протягом тривалого часу.

Схожі новини