Передплата 2024 ВЗ

"Прийшов святий": експрокурорка Криму Поклонська видала історію про "диво-зцілення"

Депутат російської Держдуми, колишній "прокурор" анексованого Криму Наталія Поклонська здивувала історією про "зцілення" святим уві сні

Поклонська розповіла, що після серйозної хвороби їй зробили операцію, через що почалися ускладнення. Депутат помолилася і лягла спати. Далі, за її словами, відбулося «диво».

Про це повідомляє obozrevatel.

«Звичайно, будь-яка людина б, напевно, переживала, бо це і болі, і страх. Незрозуміло, чим закінчиться хвороба. Так ось, я одного разу, помолившись нашому святителю Луці перед сном, поклала поруч книгу з його зображенням і лягла спати, заснула. Уві сні мені приходить святитель Лука, немов наяву, сідає поруч на ліжко і каже: „Не бійся, це я, я прийшов, я тебе вилікую“. І він на рану, де була операція і трапилося загноєння, наклав мазь. У мене одразу ж уві сні минув цей біль. Я прокинулася, вмилася — і у мене все минулося», — поділилася Поклонська.

Раніше стало відомо, що духовним наставником Поклонської є Микола Романов, який пов'язаний із сектами, вбивствами та іншими скандальними фактами.

Крім того, Поклонську викрили в зв'язку з сектою царебожників.

Схожі новини