Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

У кабінеті заступниці Луценка знайшли "прослушку"

  • 19.08.2019, 17:15
  • 629

СБУ зареєструвала кримінальне провадження

У службовому кабінеті заступника генерального прокурора Анжели Стрижевської було виявлено несанкціоновані прослуховуючі спецзасоби.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила прес-секретар генерального прокурора Лариса Сарган, передає УНІАН

«В суботу у службовому кабінеті заступника генерального прокурора було виявлено несанкціоновані прослуховуючі спецзасоби. На місце була викликана слідчо-оперативна група СБУ, яка зафіксувала даний факт. Ми пов’язуємо це із тим, що саме цей заступник — Анжела Стрижевська — є керівником прокурора, який підтримує адмінпротокол по А. Ситнику», — написала Сарган.

Вона наголосила, що для санкціонованого прослуховування кабінету одного з керівників ГПУ необхідний дозвіл або від заступника генпрокурора, або від самого генерального прокурора. «Відповідно, у даному випадку мав би бути дозвіл від керівника САП-заступника генпрокурора. Натомість, жоден із заступників ГПУ, генпрокурор чи керівник САП таку „прослушку“ не санкціонували», — наголосила прес-секретар.

Сарган додала, що за фактом виявлення несанкціонованої «прослушки» в кабінеті заступника генпрокурора СБУ було зареєстроване кримінальне провадження.

Схожі новини