Передплата 2024 «Добрий господар»

Хроніки реваншу: Дубинський жалкує, що до парламенту не потрапив Портнов

  • 19.08.2019, 12:47
  • 815

Олександр Дубинський підтримав однопартійця Бужанського в конфлікті з журналісткою, яку він обізвав "тупою вівцею"

Телеведучий «1+1» і обраний від «Слуги народу» народний депутат Олександр Дубинський підтримав однопартійця нардепа Максима Бужанського, який обізвав журналістку Ольгу Духнич «тупою вівцею», а видання «Новое Время» — одіозним.

Як повідомляє «Новинарня», Дубинський створив допис у Telegram на підтримку колеги та однопартійця.

«Зустрілися з депутатом Бужанським. Зустріч проходила саме так, як її описують журналісти НВ: „поностальгували по СРСР, згадали Януковича“ і, як заповідав Петро Олексійович, почитали телеграм-канал Портнова. Тремтіть, бандерлоги», — написав Дубинський.

Також Дубинський назвав себе, Бужинського та голову партії «Слуга народу» Дмитра Разумкова «єдиними серйозними депутатами» в новому парламенті та пошкодував, що до Верховної Ради не балотувався ексзаступник голови адміністрації президента за часів Віктора Януковича Андрій Портнов.

«Якщо виходити з текстів в дешевих журналах, в українському парламенті лише 3 серйозних депутати. Макс, я і Разумков. Про інших згадують тільки в зв’язку з нами. Шкода, Портнов в депутати не пішов. Був би Four of Kind», — написав Дубинський.


Нещодавно нообраний депутат Верховної Ради Максим Бужанський, представник президентської партії «Слуга народу», назвав журналістку «тупою вівцею».

Схожі новини