Передплата 2024 «Добра кухня»

У "Слузі народу" нарешті визнали, що швидко завершити війну неможливо

  • 18.08.2019, 16:14
  • 684

Глава партії «Слуга Народу» та ймовірний кандидат на посаду спікера Верховної Ради IX скликання Дмитро Разумков визнав, що новій Раді не вдасться швидко зупинити війну на Донбасі.

Таку заяву Разумков зробив в інтерв'ю «Новому времени», говорячи про пріоритети роботи нової Ради. «Звичайно, від нас будуть хотіти швидкого закінчення війни, хоча всі розуміють, що швидко закінчити її не вдасться, і вирішує це зовсім не парламент. Це великий шлях, який має пройти вся, всі ми разом», — зазначив він.

Говорячи про порядок денний майбутнього парламенту в перші місяці його роботи і пріоритетні законопроекти, він зауважив, що країна нині у такій ситуації, що будь-який сектор є пріоритетним.

На прохання журналіста конкретизувати, які непопулярні питання новообрані депутати готові вирішувати насамперед, голова партії назвав ринок землі.

«Ринок землі, звичайно, спірне питання. Його вирішення, з одного боку, може знизити підтримку, але, думаю, нам вдасться вирішити його так, що це зіграє нам у плюс», — сказав Разумков, проте відмовився говорити про конкретні законопроекти «до закінчення їх аналізу і початку слухань».

На запитання про те, які три завершені реформи він хотів би побачити підсумком своєї роботи в парламенті, Разумков відповів: «Це велика політична реформа, яка містить багато компонентів, і антикорупцію зокрема. Це освітня і медична реформи, перебігом яких я незадоволений».

Схожі новини