Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Росіяни побоюються Усика: ще один боксер у надважкій вазі відмовився зустрічатися на рингу з українцем

  • 17.08.2019, 17:33
  • 573

Український боксер Олександр Усик міг вийти у ринг проти росіянина.

Команда Сашка вела переговори з російським боксером Андрієм Федосовим щодо поєдинку в хевівейті (надважка вага прим.), який мав би відбутися у жовтні 2019 року.

За словами промоутера Федосова Метта Роуленда, вони ухвалили рішення замість бою з Усиком провести розігрівочну зустріч. Його слова цитує Sky Sports, передає ТСН.

«Я показав пропозицію від Усика менеджерам Федосова, і їм сподобалася ця ідея. Але замість поєдинку з українцем Федосов вирішив провести розігрівочний бій в жовтні. Після цього вони готові знову розглянути поєдинок з Усиком або будь-яким іншим топовим супернадважковаговиком.

У Андрія було зламано зап'ястя, яке тепер ми вилікували. Мені подобається цей бій, оскільки Усик довго був поза рингом, тим більше це його перший досвід в надважкій вазі, хто знає, що станеться. Андрій Федосов безумовно вміє боксувати. Сподіваюся, у нас знову буде шанс влаштувати це бій для Андрія після 12 жовтня", — зазначив Роуленд.

Що стосується Сашка, то він наразі продовжує підготовку до першого поєдинку саме в надважкій вазі, який відбудеться 12 жовтня в Чикаго. Про це офіційно стало відомо зовсім нещодавно. Щодо суперника, то він поки залишається невідомий.

Наразі в активі Усика 16 перемог у 16 поєдинках (12 нокаутів). Що стосується Федосова, то він має в своєму активі 31 перемогу (25 нокаутів) та три невдачі.

Усик повинен був дебютувати в хевівейті 25 травня, але через травму українця бій довелося перенести.

Схожі новини