Передплата 2024 ВЗ

Пожежа в готелі Одеси: серед постраждалих дитина і двоє іноземців

  • 17.08.2019, 14:57
  • 448

Серед постраждалих під час пожежі в одеському готелі "Токіо Стар", де загинули 8 людей, двоє іноземців та одна дитина.

Про це повідомив директор Департаменту охорони здоров’я Одеської ОДА Ігор Гінжул, передає Українська правда.

«7 осіб госпіталізовані у міську лікарню Одеси, серед яких один іноземець, громадянин Сьєрра-Ліоне: 6 осіб у важкому стані, 1 — у стані середньої важкості. Дві особи госпіталізовані в опікове відділення одеського обласного центру: одна у важкому стані, одна — у стані середньої важкості», — зазначив Ігор Гінжул.

«Постраждалі отримали опіки різних ступенів важкості тіла та дихальних шляхів, а також отруєння продуктами горіння», — додав він.

Гінжул розповів, що ще одному іноземцю, громадянину Литви, надали амбулаторну допомогу, але від госпіталізації він відмовився.

Також серед пацієнтів, яким надавали допомогу, 2 — мешканці Одеси, 3 — Одеської області, 1 — Херсонської області, 1 — з Сум та 1 — з Маріуполя.

Загалом, за даними правоохоронців, серед евакуйованих з готелю було 29 іноземців.

Прем’єр Володимир Гройсман після пожежі доручив «негайно розпочати масштабні перевірки місць відпочинку людей — передусім готелів і санаторіїв».

Нагадаємо, в Одесі в ніч на суботу, 17 серпня, сталася пожежа в готелі «Токіо Стар» по вул. Водопровідна, 1, у результаті чого загинули щонайменше вісім осіб.

Схожі новини