Передплата 2024 «Добре здоров’я»

За трагедію в Одесі відповідатиме власник готелю, - Зеленський

  • 17.08.2019, 12:15
  • 451

Президент України Володимир Зеленський пообіцяв відповідальність винним через смертельну пожежу у готелі в Одесі, у тому числі власнику закладу.

Про це Глава держави написав на своїй сторінці у Facebook.

«Одеса. „Токіо Стар“. Уночі ми втратили вісім людських життів. Десять людей постраждали, четверо з них — у критичному стані. І це не через війну та обстріли. А через злочинне недбальство та ігнорування елементарних норм протипожежної безпеки, через зверхнє ставлення до людського життя. Цьому буде покладено край. Відповідатимуть не лише безпосередні винуватці пожежі. Відповідатиме Вадим Чорний, власник так званого готелю», — йдеться у повідомленні.

Глава держави пообіцяв особисто простежити, аби «покарання відповідало нормам закону та вимогам справедливості». Він також наголосив, що не можна ставити власний прибуток вище за людські життя, і висловив співчуття рідним загиблих. Крім того, Президент подякував рятувальникам, поліції, а також одеситу, який прихистив урятованих постояльців готелю.

Нагадаємо, в Одесі в ніч на суботу, 17 серпня, сталася пожежа в готелі «Токіо Стар» по вул. Водопровідна, 1, у результаті чого загинули щонайменше восьмеро людей.

Схожі новини